Speelgoed

Wij bieden u een breed, onderscheidend en uniek speelgoedassortiment aan. Onze inkopers zorgen voor een voortdurend vernieuwend aanbod en u vindt bij ons de trends en rages van dit moment! Kwaliteit en productveiligheid zijn bij ons essentieel. Wij zorgen ervoor dat al onze artikelen voldoen aan de strengste normen.

Een groot deel van ons assortiment ontwikkelen en produceren wij onder onze eigen merken:

Kids Globe Traffic

Een assortiment van meer dan 50 verschillende die-cast voertuigen met bijbehorende accessoires. Veel van deze artikelen zijn ontwikkeld onder licenties zoals Volvo, Land Rover en Mitsubishi.

Kids Globe Farming

Tractoren, houten schuren en levensechte dieren. Alle artikelen zijn precies op schaal gemaakt in de schalen 1:16 en 1:87. Veel van deze artikelen zijn te gebruiken in combinatie met Siku, Bruder en Schleich.

Kids Globe Horses

Speciaal voor de meisjes is deze roze lijn ontwikkeld in de schaal 1:24 en 1:32. Diverse houten paardenstallen, accessoire-sets en voertuigen die met de dieren van onder andere Schleich te combineren zijn.

2-Play Traffic

Een assortiment van zowel die-cast als plastic voertuigen waarin voortdurend vernieuwing plaatsvindt. Diverse 112 voertuigen, bouwvoertuigen en vrachtwagens zijn slechts een klein deel van dit assortiment.

Take me Home

Elk seizoen een nieuw pluche assortiment dat u nergens anders vindt. Onze collectie bevat pluche op het gebied van speelgoed en woondecoratie.

Pretty Perfect

Make-up artikelen speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze artikelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle wet en regelgeving zodat dit veilig door kinderen te gebruiken is.

Unicorn

Unicorn blijft een sterk thema. Bij ons vindt u een steeds weer vernieuwend Unicorn assortiment speciaal ontwikkeld in een eigen Unicorn verpakking. Denk bijvoorbeeld aan slime-artikelen, groei-eieren, stuiterballen, spaarpotten, en paraplu’s.

Mini club

Speciaal voor de jongste kinderen. Voor in de box, in bad en om samen met kinderen mee te spelen.

Brain Games

Geduldspelletjes voor jong en oud. Het merk Brain Games onderscheidt zich door haar sterke en onderscheidende verpakking. Hierbij is het assortiment veelzijdig en steeds weer vernieuwend.

DINOWORLD

Een merk dat niet meer weg te denken is uit ons assortiment. Een breed assortiment met dino-artikelen. Van pluche tot aan dino’s met geluid, groei-eieren en stuiterballen. Steeds weer vernieuwend en in een mooie onderscheidende verpakking!

Professor SLIME

Onder het merk “Professor Slime” vindt u een assortiment slijm dat voldoet aan alle wet en regelgeving. Een veelzijdig assortiment van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

PUTTY KING

Wij ontwikkelen putty’s in vele soorten en varianten. Deze putty’s voldoen aan alle wet en regelgeving en zijn van een goede kwaliteit.

MISSION CONTROL

Ga mee op missie met onze MISSION CONTROL military artikelen. Speelsets, helikopters, tanks en nog veel meer.

Gametime

Een assortiment sport artikelen speciaal ontwikkeld voor recratief gebruik. ballen, badmintonsets, tafeltennissets etc.

Super Splash

Waterspeelgoed voor in het zwembad en daar buiten.

BIG TREE

Onder het merk Big Tree vindt u bij ons een onderscheidend assortiment houten speelgoed dat voldoet aan alle wet en regelgeving in een commerciële verpakking.

 

Wat kun u van ons nog meer verwachten

Kassakoopjes

Wij zijn de Europese marktleider op het gebied van kassakoopjes! Artikelen met een hoge omloopsnelheid tegen scherpe prijzen waarin voortdurend vernieuwing te vinden is.

Trends en rages

U vindt bij ons altijd als eerste de nieuwste trends en rages

Zomer- en buitenspeelgoed

U vindt bij ons een breed assortiment zomer- en buitenspeelgoed. Een greep uit het aanbod: waterpistolen, inline-skates, duikbrillen, ballen, knikkers en springtouwen.

Klant-specifieke projecten

Voor zowel nationale als internationale klanten ontwikkelen en produceren wij specifieke artikelen al dan niet onder private label. Wij doen dit in nauwe samenwerking met onze klanten. Bent u op zoek naar een onderscheidend artikel of assortiment, neem contact met ons op.

Distributie merken

Naast onze eigen merken zijn wij ook distributeur van de onderstaande merken.

Bruder

Siku

Rolly Toys

Schleich

Welly

KinSmart

Bestway