Speelgoed

KidsGlobe
Van Manen produceert een unieke collectie speelgoed onder het label KidsGlobe. Er zijn twee lijnen: KidsGlobe Farming en KidsGlobe Traffic. Alle items zijn van eigen ontwerp en fabricage. KidsGlobe wordt wereldwijd verkocht.

Van Manen vindt het belangrijk dat de producten worden geproduceerd in fabrieken met een ICTI-certificaat (International Council of Toy Industries). Dit betekent dat het speelgoed op een verantwoorde en veilige manier wordt gefabriceerd.

KidsGlobe Farming
Tractoren, houten schuren en levensechte dieren. Niet voor niets is er wereldwijd vraag naar ons farming-speelgoed! Alle items zijn precies op schaal gemaakt: van koeienstal tot melkinstallatie en van paardenstal tot strobalen. De verschillende, zeer gedetailleerde, houten schuren maken het boerderijspelen compleet. Voor Nederland zijn we distributeur van de merken Siku en Bruder. Vanzelfsprekend voldoen alle artikelen aan de Europese testeisen.
Kids Globe Traffic
In het assortiment ‘Traffic’ zijn drie uitgebreide lijnen. Emergency is een collectie die-cast metalen brandweerauto’s, ambulances en politievoertuigen, met voor elk land een eigen ontwerp. Holiday fun maakt vakantieplezier compleet met een ijscowagen en auto’s met boot, caravan of paardentrailer. De Road serie bestaat uit een uitgebreide collectie auto’s en attributen om verkeerssituaties na te spelen. Van verkeerslichten en flitspalen tot sleepwagens en containervrachtwagens. Van Manen is voor haar speelgoed de trotse licentiehouder van grote automerken als Volvo, Landrover en Mitsubishi.
   2-Play  Sports

Speciaal voor de zomerartikelen is ook 2-Play Sports met artikelen voor het tennissen, badmintonnen, jeu de boules, beachballsetjes maar ook de populaire sport Darts zijn er dartborden en pijlen.

                                                                                                                                                        

   2-Play Pluche
Met 2-Play Pluche heeft u het beste pluche als mooie collectie bij elkaar staan. Heerlijk zachte pluche dat je wel moet aanraken! Leuke teddyberen, een grappig ezeltje of schattig konijntje. uw vriendjes zijn er allemaal!
 2play traffic  2-Play Traffic

Houd de file verkeersinformatie goed in de gaten, want met de 2-play Traffic collectie op het schap kan het druk worden bij u! Mooi metalen die-cast auto’s, waaronder een echte politieauto met paardentrailer en een stoer brandweer bluswagen. Net echt!!               

 2play wood  2-Play Wood

Wow! Wat groeit mijn kind toch hard! In de eerste levensjaren is het belangrijk om spelenderwijs veel te leren/ Daarom heeft 2-Play Wood een mooie collectie houten speelgoed voor u, verantwoord en van top kwaliteit. De jongste kinderen worden zoveel mogelijk gestimuleerd om spelenderwijs zich zoveel mogelijk te ontwikkelen!

 

Pluche
Van Manen is de trotse importeer van een brede succesvolle collectie van pluche speelgoed. Onze collectie omvat zachte pluche knuffeldieren, veilige zachte babyspeeltjes en leuke pluche keychains. Bovendien groeit het aanbod nog steeds! Elk seizoen brengt nieuwe artikelen in designs die je nergens anders vindt. Zien? Maak een persoonlijke afspraak om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Hout
Houten speelgoed is niet meer weg te denken uit ons aanbod. Houten puzzelplanken, voertuigen, poppenmeubels en muziekinstrumenten zijn erg populair. Wij kopen onze houten items in bij gespecialiseerde fabrikanten die uitsluitend houten speelgoed maken.

Zomergoed
Staat de zon hoog aan de hemel? Door ons magazijn en slimme inkoopbeleid kunnen we direct inspelen op warm zomerweer. Een greep uit het aanbod: waterpistolen, snorkels, duikbrillen, strandemmers, kruiwagens, luchtbedden, opblaasbaden, boten en andere opblaasartikelen.