Woondecoratie

Stand Christmas World Frankfurt

Windlichten, fotolijsten, spiegels, dienbladen, glaswerk, tuindecoratie, klein meubilair en nog veel meer. Voor elk seizoen vindt u bij ons een aantrekkelijk en uiteenlopend aanbod. Op het gebied van klokken zijn wij marktleider met een breed en snel wisselend assortiment van meer dan 60 unieke exemplaren.

Onze artikelen hebben een eigen gezicht en volgen de laatste trends. We geven onze collectie een persoonlijke touch door niet de standaard artikelen in te kopen, maar juist die artikelen die net anders zijn dan de rest. Bovendien ontwikkelen wij zelf volop producten en productlijnen. Daardoor blijft ons aanbod afwisselend, origineel en stijlvol.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u het gehele jaar onze collectie zien. Maak een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers via het contactformulier of maak telefonisch een afspraak.

 

Een groot deel van onze collectie woondecoratie is ook te vinden op onze stands van de onderstaande inkoopcentra:

Trends & Trade Venlo

Gedurende het hele jaar kunt u op onze stand bij Trends & Trade in Venlo een selectie van 500 artikelen inkopen. Ons standnummer is H2.15.

Tica Uithoorn

Tica, het inkoopcentrum in Uithoorn waar ca. 200 verschillende fabrikanten en importeurs van home, gift, garden & fashion producten onder een dak te vinden zijn, kunt u ons vinden in Hal Blauw, Stand G14.

Deko Messezentrum Grabfeld

In Duitsland hebben wij een stand op Deko Messezentrum AG in Grabfeld, waar meer dan 500.000 verschillende deco artikelen van meer dan 100 verschillende merken te koop zijn. Ons standnummer is 40.1 en 40.2.