Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn al meer dan 70 jaar de importeur en exporteur van woondecoratie en speelgoed. Met een snel wisselend assortiment van zo’n 2400 artikelen spelen we voortdurend in op de laatste trends en rages.

Wie zijn onze klanten?

Wij bedienen wereldwijd een brede klantenkring in meer dan 30 landen: detaillisten, warenhuizen, winkelketens, tuincentra en groothandels

Assortiment

Onze inkopers zijn voortdurend op zoek naar het juiste artikel voor de juiste prijs. U vindt bij ons unieke artikelen, die u nergens anders vindt. Wij lopen voorop met de nieuwste trends, innovaties en rages. Vanuit onze jarenlange ervaring in China werken wij nauw samen met nauwkeurig geselecteerde fabrieken.

Service

Met een team van ruim 30 medewerkers spelen wij snel en gericht in op uw specifieke wensen. Labeling, verpakking, levertijd en de juiste afname-eenheid; wij houden van maatwerk. Een thema, een combinatie van producten, een aanpassing; wij praten graag met u verder.

Showroom

In onze ruim opgezette showroom vindt u altijd ons complete en actuele assortiment. Hier kunt u het materiaal, de stijl, de kwaliteit en vooral het gevoel van onze collecties het beste ervaren.

Logistiek
Op tijd uw artikelen in de winkel? Dat komt gegarandeerd in orde. Naast onze eigen logistiek werken wij nauw samen met nauwkeurig geselecteerde partners. Wij staan bekend om onze snelle en correcte levering en onze uitstekende aftersales en service.